Skötselråd & Kvalité

 

Många förvarar sin smycken i askar, och det kan jag verkligen INTE rekommendera, då ärgar dina smycken eller blir fula fort. Köp ett fint smyckesträd eller en snygg organzapåse att ha dom i.

Att sova med smycken och duscha med dem på rekommenderar jag ingen att göra oavsett vilket matrial de är gjorda av.

Silverpläterade material håller upptill 1,5 år eller längre om du sköter det på rätt sätt, dvs inte duschar med dem och inte förvarar dem i stängd burk, då ärgar de lätt och blir ful i färgen.

Namnsmycken i 925 Silverputsduk för silver

Silversmycken Äkta håller för evigt, men dom måste med jämna mellanrum putsas upp. Jag har putsdukar om du vill köpa. Silverputsmedel kan du köpa hos en guldsmed för 60 kr som du enkelt kan göra dina smycken som nya igen.

Jag målar på bokstäverna i en svart färg på namnbrickor,ringar & armband i silver 925, som kan blekna med tiden. Om du vill att jag ska måla på så skicka brickan eller ringen till mig så gör jag det utan kostnad.Vill man inte ha målat så är det bara att säga till.

Läderarmband:

Äkta Läder- Låsen är av mycket hög kvalité, blir låset mörkt så går det att putsa bort med en putsduk. Läder blir mjukare med tiden, man kan uppleva att det är styvt i början.

Kvalité

Allt jag säljer är nickelfritt & blyfritt.

Sedan 2001 gäller ett EU-direktiv som begränsar halten av nickel i smycken.

Mängden nickel som avges från produkter som är avsedda att komma i direkt och långvarig kontakt med huden får inte överstiga 0,5 µg/cm2/vecka vid normal användning av produkten.

Om du skulle reagera på det du handlar av mig får du givetvis byta.

Jag använder smycken dagligen men sover ej dom.

Maila gärna om du har frågor:-)

Lämna en kommentar

Kundvagn