FAQ’s

KÖPVILLKOR

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

GDPR –Privat Policy

Här kommer viktig information om den nya lagen som börjar gälla den 25 maj -2018

Hos Design Frida Holm  värnar vi om kunders personliga integritet. För att ge dig en bättre förståelse för hur vi hanterar dina personuppgifter har vi uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet det nya EU-direktivet, GDPR (General Data Protection Regulation). Den nya policyn börjar gälla den 25 maj 2018, och har positiva effekter på din personliga integritet och förändrar hur vi som företag samlar in och behandlar dina personuppgifter. Något vi gör för att vår kommunikation ska vara så relevant som möjligt.

Genom att du skapar en kundprofil hos Design Frida Holm så godkänner du dom nya villkoren. 

Läs mera här:

https://woocommerce.com/privacy-policy/

SHOP INFORMATION

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Dvs armband som stansas eller brickor som graveras tas ej i retur då dom är personliga.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Betalning

Du kan välja mellan att betala med kort eller faktura via Billmate, i förskott till mitt företagskonto eller via Swish ( Företag) (om du hämtar på plats). Jag tar ej emot kontanter.

Väljer du att betala i förskott får du all information i ett separat mail när jag mottagit din order.

Frakt

tillkommer alltid med 15:- oavsett hur mycket eller lite du beställer. Då skickas ditt smycke som brev, A-post. ( ej spårbart) Vill man skicka med REK (Spårbart) Kostar frakten 58 SEK. Jag skickar även till andra länder,övriga världen 30 SEK

Kvitto skickas alltid med. Har du valt faktura via Billmate, gäller det som kvitto.

Leverans tid är ca 3-5 dagar, med undantag för vissa smycken, gravyr & stans på silver 925, ca 14 dagar. Önskas smycket snabbare går det oftast ordna.

Men tveka inte att maila mig vid frågor, info@designfridaholm.se. Du hittar mig också på Facebook/designfridaholm eller Instagram DesignFridaholm där jag finns tillgänglig dagligen för chatt.

Posten

Jag skickar via PostNord, enligt Postnord tar det 3-7 arbetsdagar. Med undantag för vissa orter. Ibland kan det ta längre tid upptill 14 dagar. Detta är inget jag kan påverka. vill du vara 100% på att din vara kommer fram rekommenderar jag Spårbar Frakt, 58 SEK

Garanti

Jag lämnar alltid garanti och vill du reklamera ett smycke, maila mig :-) Har öppet köp 14  dagar, med förutsättning att varan är oanvänd. Med undantag vid köp av stansade, samt graverad smycken, då dom är personliga.

Men är du inte nöjd eller behöver korrigera storlek hör av dig:-) Så löser vi det. Byte av lås kostar 50 SEK

Företaget innehar F-Skattsedel

Retur

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

SKÖTSELRÅD & KVALITE

Allt som finns på hemsidan är till salu, finns oftast i lager för omgående leverans. Så tveka inte att höra av dig på mail info@designfridaholm.se
eller via telefon 070 307 66 59

Under varje smycke finns det en BESTÄLL knapp, klicka på den så får jag mail automatiskt:-)

Förvaring

Många förvarar sin smycken i askar, och det kan jag verkligen INTE rekommendera, då ärgar dina smycken eller blir fula fort. Köp ett fint smyckesträd eller en snygg organzapåse att ha dom i.

Att sova med smycken och duscha med dem på rekommenderar jag ingen att göra oavsett vilket matrial de är gjorda av.

Silverpläterade material håller upptill 1,5 år eller längre om du sköter det på rätt sätt, dvs inte duschar med dem och inte förvarar dem i stängd burk, då ärgar de lätt och blir ful i färgen.

Namnsmycken i 925 Silverputsduk för silver

Silversmycken Äkta håller för evigt, men dom måste med jämna mellanrum putsas upp. Jag har putsdukar om du vill köpa. Silverputsmedel kan du köpa hos en guldsmed för 60 kr som du enkelt kan göra dina smycken som nya igen.

Jag målar på bokstäverna i en svart färg på namnbrickor,ringar & armband i silver 925, som kan blekna med tiden. Om du vill att jag ska måla på så skicka brickan eller ringen till mig så gör jag det utan kostnad.Vill man inte ha målat så är det bara att säga till.

Läderarmband:

Äkta Läder- Låsen är av mycket hög kvalité, blir låset mörkt så går det att putsa bort med en putsduk. Läder blir mjukare med tiden, man kan uppleva att det är styvt i början.

Kvalité

Allt jag säljer är nickelfritt & blyfritt.

Sedan 2001 gäller ett EU-direktiv som begränsar halten av nickel i smycken.

Mängden nickel som avges från produkter som är avsedda att komma i direkt och långvarig kontakt med huden får inte överstiga 0,5 µg/cm2/vecka vid normal användning av produkten.

Om du skulle reagera på det du handlar av mig får du givetvis byta.

Jag använder smycken dagligen men sover ej dom.

Maila gärna om du har frågor:-)

Kundvagn